Боксерські організації жорстко покарали "Російського вітязя"
Категорія
Спорт
Дата публікації

Боксерські організації жорстко покарали "Російського вітязя"

Боксерські організації жорстко покарали "Російського вітязя"
Джерело:  online.ua

Російський боксер Олександр "Російський вітязь" Повєткін виключений з рейтингів Всесвітньої боксерської ради (WBC), Міжнародної боксерської федерації (IBF) і Всесвітньої боксерської організації (WBO) в суперважкій вазі.
Як повідомляє ONLINE.UA, WBO, WBC і IBF ухвалили відповідні рішення в зв'язку з тим, що Повєткін знову впіймався на допінгу.
Читайте: За ймаються сексом: Мутко оригінально пояснив чоловічу ДНК в пробах російських спортсменок
"Повєткін виключений з рейтингів WBC. Рішення по його справі буде винесено на наступному тижні. Але, повторюся, в рейтингах WBC його не буде", - заявив президент WBC Маурісіо Сулейман.
"Повєткін виключений з рейтингу за позитивну допінг-пробу", - підкреслив президент IBF Деріла Піплз.
"Повєткіна немає в наших рейтингах, і ми не збираємося його повертати. Він досить давно проводив останній офіційний бій під егідою WBO, тому розмов про рейтинги не може. Що стосується допінгу, то поки ми стежимо за розслідуванням, факти же нам невідомі", - сказав президент WBO Франциско Валькарсель.

Читайте: Укра їна офіційно приєдналася до вимоги ізолювати Росію від спорту

Нагадаємо, проба Повєткіна від 6 грудня дала позитивний результат на остарін напередодні поєдинку з Бермейном Стіверном, через що канадський боксер не вийшов на поєдинок.
Допінг проба В, розкрита в Лос-Анджелесі, також виявилася позитивною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?