Бомба-ракета: Тіна Кароль готує українцям сенсаційний сюрприз
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Бомба-ракета: Тіна Кароль готує українцям сенсаційний сюрприз

Бомба-ракета: Тіна Кароль готує українцям сенсаційний сюрприз
Джерело:  online.ua

Зірка української естради Тіна Кароль знову викликала фурор в мережі, але на цей раз не яскравими фото, якими артистка часто тішить фанатів, а анонсом нової пісні - вона записала її з відомим американським репером Snoop Dogg і R&B-виконавцем Luca Dayz, а також гуртом LOE . Цією сенсаційною новиною Тіна поділилася з українцями в соцмережі. Шанувальники зірки в захваті - вони з нетерпінням чекають прем'єри нового хіта Кароль, так як впевнені в тому, що це буде "гармата-бомба-ракета", передає ONLINE.UA.

В своїм Instagram Тіна кароль повідомила, що її спільний трек з відомими американськими виконавцями буде називатися Blow Your Mind (Взорви мозок). Одним з її співавторів став американський R&B-співак Luca Dayz, який, до речі, зізнався, що ця пісня - результат трирічної роботи. Прем'єра спільного хіта Тіни Кароль і Snoop Dogg відбудеться 28 серпня. Фанати вже рахують дні до цієї неймовірної події - вони в шоці, адже подібне тріо просто ніхто не міг навіть представити.

"Чекаємо !! Це точно буде вибух мозку !; Так неочікувано!!!; Відчуваю, буде гармата-бомба-ракета !, Ось це рівень !! Так тримати; Ущипніть мене, якщо це правда!", - масово коментують українці анонс на нову пісню Тіни Кароль.

Нагадаємо, Snoop Dogg (справжнє ім'я Келвін Кордозар Бродус-молодший) - американський репер, продюсер і актор, який почав свою кар'єру в 1992 році. Снуп відомий своєю манерою виконання - лінива, підкреслено спокійна, з розтягнутими словами і ритмічною лірикою.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Тіна Кароль зважилася на відверте зізнання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?