Борис Джонсон зернувся до Верховної Ради з приводу нового пакету військової допомоги
Категорія
Політика
Дата публікації

Борис Джонсон зернувся до Верховної Ради з приводу нового пакету військової допомоги

Борис Джонсон зернувся до Верховної Ради з приводу нового пакету військової допомоги
Джерело:  online.ua

Британський прем'єр-міністр  Борис Джонсон став першим світовим лідером, що від початку війни РФ проти України зробив звернення до Верховної Ради.

Джерело: Telegram-канал нардепа Олексія Гончаренка

Про що говорив Джонсон у зверненні до ВР 

У своєму зверненні очільник уряду Великої Британії повідомив про про новий пакет військової допомоги, що включає ракети, радари контрбатарейної боротьби.

За словами Джонсона, Україна неодмінно переможе у війні проти РФ.

Коли моя країна зіткнулася з загрозою вторгнення під час Другої світової війни, наш парламент, як і ваш, продовжував збиратися протягом усього конфлікту, а британський народ демонстрував таку єдність і рішучість, що ми згадуємо час найбільшої небезпеки як наш зоряний час. Це зоряний час України, епічна глава вашої національної історії, яку будуть пам'ятати і розповідати майбутні покоління, - зазначив Джонсон.

Після Джонсона вперше від початку повномасштабного російського вторгнення в Раді виступив президент України Володимир Зеленський.

У той же час Верховна Рада офіційно звернулась до Конгресу США з проханням визнати РФ державою-спонсором тероризму.

Між тим, за даними представників Головного управління розвідки Міноборони України, Кремль планує продовжувати війну проти України щонайменше до вересня цього року.

Серед військових армії окупанта розповсюджується інформація, що термін так званої "спеціальної воєнної операції" визначено до вересня 2022 року, - зазначають в ГУР.

Заступник командира полку "Азов" Святослав Паламар разом з тим повідомляє, що окупаційна армія РФ поновила штурм заводу "Азовсталь" в оточенному Маріуполі.

Фото - facebook.com/imperial.center.ru

За словами Паламара, окупанти просто зараз намагаються прорватися на територію заводу. Перед штурмом російська авіація бомбила комбінат.

Цілу ніч нас бомбардували авіабомбами, загинуло двоє цивільних жінок, а зараз відбувається штурм Азовсталі, - зазначив Паламар.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?