Боротьба проти COVID-19: київська влада повідомила гарні новини
Категорія
Україна
Дата публікації

Боротьба проти COVID-19: київська влада повідомила гарні новини

Боротьба проти COVID-19: київська влада повідомила гарні новини
Джерело:  online.ua

Київська мерія отримала близько 62 тисячі медичних масок для забезпечення ними столиці під час пандемії коронавірусу COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на виступ мера Віталія Кличка із брифінгом 19 березня.

За його словами, місто вже зробило інше замовлення — на 100 тисяч масок — та наразі чекає надходження. Попередню партію адміністрація придбала в українських підприємств та за кордоном. Наступна очікується вже майбутнього тижня.

Першочергово засоби захисту нададуть лікарям та медичному персоналу, а також представникам поліції.

"Шалений попит на маски зараз не лише в Києві, а й в інших містах та й по всьому світі. Це стосується не лише масок, а й інших медичних засобів", - додав Кличко.

Нещодавно мерія анонсувала, що виділить близько 10 мільйонів гривень як додаткове фінансування для забезпечення медичними масками столиці.

Як повідомляв ONLINE.UA, в уряді Чехії вирішили заборонити людям виходити на вулицю без медичної маски чи респіратора. За наявними даними, жорстке обмеження набирає чинність вже з опівночі на четвер, 19 березня. По всій введено надзвичайний стан. Не працюють усі школи, виші, ресторани, магазини й бари. Виняток — магазини, які торгують товарами першої необхідності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?