Боснія і Герцеговина – Україна: де дивитися вирішальний матч відбору на ЧС-2022
Категорія
Спорт
Дата публікації

Боснія і Герцеговина – Україна: де дивитися вирішальний матч відбору на ЧС-2022

Боснія і Герцеговина – Україна: де дивитися вирішальний матч відбору на ЧС-2022
Джерело:  online.ua

У вівторок, 16 листопада, Боснія і Герцеговина приймає збірну України у Зеніці, матч має розпочатися 21:45 за Києвом. Наразі становище команд у групі D, куди входить і Україна, таке: Франція має 12 очок (6 матчів), Україна – 9 (7 матчів), Фінляндія – 8 (6 матів), Боснія і Герцеговина – 7 (6 матчів), Казахстан – 3 (7 матчів). Останнім матчем перед поєдинком з українцями для балканської збірної став матч зі збірною Фінляндії.

Джерело: Українська асоціація футболу

Зустріч у прямому етері традиційно покаже телеканал "Україна". У мережі переглянути матч можна на платформі Oll.tv (за наявності відповідної підписки). Пряма трансляція поєдинку також відбудеться на телеканалі "Футбол 1" (початок – о 21:35), де о 20:30 стартує передматчева студія "Головна команда". Також проведе текстову онлайн-трансляцію зустрічі "Футбол 24".

На стадіоні «Біліно Поле» під час маршу працюватиме іспанська суддівська бригада на чолі з Антоніо Мігелем Матео Лаосом. На лініях йому допомагатимуть Пау Норберт Себраїн Девіс та Роберто Діас Перес дель Паломар. Четвертий арбітр — Хосе Луїс Мунуера Монтеро. Арбітр ВАА — Рікардо де Бургос Бенгоечеа. Асистент арбітра ВАА — Гільєрмо Куадра Фернандес. Суддівський спостерігач — Йорн Вест Ларсен (Данія). Делегат УЄФА — Раденко Міятович (Словенія).

Загроза воєнного конфлікту під час матчу Україна – Боснія і Герцеговина в Зеніці

Нагадаємо, наразі в Боснії і Грецеговині доволі нестабільна політична ситуація. В регіоні зростає воєнна напруга у зв’язку з тим, що сербська сторона останнім часом хоче отримали більше повноважень і концентрує військові сили на кордоні з іншою частиною країни.

Місто проведення матчів відбору на ЧС-2022, Зениця, - знаходиться доволі близько від місця, де проводять військові навчання серби, що ставить під загрозу безпеку футболістів та фанатів. Зі свого боку, боснійська футбольна спілка поки запевняє, що ситуація перебуває під контролем і перенесення матчів не обговорюється – очікуються заповнені трибуни.

Франція та Бельгія приєдналися до країн, які вийшли на чемпіонат світу 2022

Станом на сьогодні вже шоста збірна гарантувала собі участь у чемпіонаті світу з футболу. Першою учасницею Мундіалю 11 жовтня стала збірна Німеччини.

Збірна Данії завдяки перемозі над Австрією стала другою командою, яка пробилася на чемпіонат світу.
Зі вчорашнього дня першу сходинку у у групі D займає збірна Франції, яка поки що є чинним володарем Кубка світу. Нещодавно з розгромним рахунком французьким спортсменам вдалось здобути перемогу над учасниками відбору з Казахстану.

Загалом європейський континент на чемпіонаті світу представлять 13 збірних.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?