Boston Dynamics показала епічний новорічний танець роботів на відео
Категорія
Технології
Дата публікації

Boston Dynamics показала епічний новорічний танець роботів на відео

Boston Dynamics показала епічний новорічний танець роботів на відео
Джерело:  online.ua

Технологічний гігант Boston Dynamics презентував відеоролик із новорічним святковим танцем кількох роботів. Оприлюднені кадри продемонстрували здібності різних моделей, зокрема й відомих "собак". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на оприлюднений ролик.

Згідно з уточненими даними, роботи танцювали й "розважалися" під титульний трек з відомого фільму "Брудні танці" 1987 року. Йдеться про "Do You Love Me" гурту The Contours, вона вийшла 1962 року.

Першими перед камерою почали танцювати два андроїди моделі Atlas. Згодом до них приєднався робопес Spot, а останнім в кадрі з'явився "гнучкий" робот на колесах моделі Handle.

Усі вони продемонстрували здібності до різних рухів з різних стилів танцю, а Spot ще й "підспівував".

"Уся наша команда зібралася разом, щоб відзначити початок нового року, який, як ми сподіваємося, виявиться щасливішим. Щасливого Нового року від усіх нас у Boston Dynamics", - заявили у компанії.

Нагадаємо, найбільш популярною моделлю компанії за останні роки виявився робопес Spot. Обговорювалася навіть можливість використання його як автоматичного кур'єра, який здатен долати різні перешкоди на своєму шляху.

Навіть у часи карантину, введеного через коронавірус COVID-19, роботу знайшли застосування. У Сінгапурі він ходив навесні вулицями та записаним аудіоповідомленням попереджав людей про необхідність дотримання протиепідемічних правил.

Як повідомляв ONLINE.UA, експерти американського агентства NASA працюють над проєктом нової марсіанської місії, яка складатиметься з команди рухливих роботів. Проєкт розроблюють разом з представниками Лабораторії реактивного руху Каліфорнійського технологічного інституту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?