БоЯРОШник: смертельне отруєння алкоголем в Росії викликало хвилювання мережі
Категорія
Світ
Дата публікації

БоЯРОШник: смертельне отруєння алкоголем в Росії викликало хвилювання мережі

БоЯРОШник: смертельне отруєння алкоголем в Росії викликало хвилювання мережі
Джерело:  currenttime.tv

У Росії, в місті Іркутськ, в результаті отруєння спиртовмісним концентратом "Бояришник" померло 33 людини.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Новое время.
"У лікарнях померли 20 осіб, ще 10 померли вдома. Зараз під наглядом лікарів знаходиться 15 осіб, більшість у важкому стані", - розповіла раніше прес-секретар регіонального МОЗ Тетяна Лебедєва.
У Слідчому комітеті Іркутської області повідомили, що число жертв отруєння зросло до 33 осіб. Всього від отруєння постраждали 54 людини.
Як розповів керівник міжрегіонального управління Росалкогольрегулювання по Сибірському федеральному округу Олексій Крупін, спиртовмісний концентрат "Бояришник" містить метиловий спирт і антифриз.
Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв зажадав вилучити "Бояришник" з роздрібного продажу і взяти під контроль торгівлю алкоголевмісних рідин.

Читайте також: Смертель ний сурогат косить українців: число жертв зростає
"Більше з цим миритися неможливо. Необхідно вжити всіх заходів або для вилучення відповідних препаратів з роздрібної торгівлі або для того, щоб їх обіг був поставлений під повний контроль, включаючи згадану систему ЕГАИС", - заявив Медведєв на засіданні уряду РФ.
"Дуже часто в регіонах якісь автомати з "Бояришником" вішають, виглядає це зовсім жахливо, це безконтрольно здійснюється в самих різних місцях. Особи, які займаються реалізацією такої продукції, тим більш, якщо це відбувається напівлегально, повинні притягатися до відповідальності", - додав глава російського уряду.
Користувачів мережі розбурхала новина про отруєння росіян "Бояришником".
Смерть під кущем ... глоду. У Росії тривають масові смерті від вживання лосьйонів, внесених до реєстру алкогольних напоїв не так давно. Люди вмирають десятками після вживання цих денатуратів. До уваги "ватних" поцреотів - не шукайте крамоли або фейку в цьому тексті! Спеціально для вас відшукав інформацію на сайті прокуратури Іркутської області. Якщо не вірите навіть їй, то скористайтеся автоматом з цим чудодійний засобом, який рятує від життя ... ", - написав у Facebook блогер Сергій Стебліненко.






Як повідомляв ONLINE.UA,

в Харкові імовірно п'яний поліцейський зупинив сміттєвоз і погрожував водієві зброєю

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?