Боязкуваті: поїхавший в Україну ворог Кремля розповів, чи готова РФ до великої війни
Категорія
Світ
Дата публікації

Боязкуваті: поїхавший в Україну ворог Кремля розповів, чи готова РФ до великої війни

Боязкуваті: поїхавший в Україну ворог Кремля розповів, чи готова РФ до великої війни

Краснодарський соціолог і правозахисник Михайло Сава, який втік з РФ в лютому 2015 року, заявив, що Росія не готова до великої війни, так як керівництво країни для цього боягузливе.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Радіо Свобода.
За його словами, рішення в РФ, крім Путіна, приймає невелика група наближених до нього осіб.
"На жаль, російська політика зараз стає якоюсь філією психіатрії. Прийняті владою рішення все далі відриваються від реальності. Тут потрібно шукати причинно-наслідкові зв'язки в психіці однієї конкретної людини. Або групи осіб - я, все-таки, більше схиляюся до того, що рішення приймаються колегіально, не самим Путіним, але це група дуже маленька, буквально з кількох чоловік. Ось щось відбувається в їхній свідомості, і вони, виходячи з цього, приймають рішення", - сказав Сава.
Він вважає, що керівництво РФ боїться великої війни.
"Тому важко сказати, чи готові вони до великої війни. Я думаю, ні. Тому що, якщо підходити з точки зору психології, люди того складу, які зараз керують Росією, не є відчайдушними, сміливими, вони боязкуваті, я б так висловився, вони бояться війни", - зазначив соціолог.
Як повідомляв ONLINE.UA,  політолог Аріель Коен вважає, що коли Хілларі Клінтон або Дональд Трамп вирішуватимуть проблеми безпеки США і їх союзників в найближчі чотири роки, Росія Володимира Путіна буде займати в їх зусиллях центральне місце.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?