Бої під Авдіївкою: в мережі озвучили втрати бойовиків ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

Бої під Авдіївкою: в мережі озвучили втрати бойовиків ДНР

Бої під Авдіївкою: в мережі озвучили втрати бойовиків ДНР
Джерело:  online.ua

Стало відомо про величезні втрати  бойовиків так званої ДНР, які 29 січня пішли на ескалацію конфлікту в районі Авдіївської промзони.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook і Twitter.


Читайте також: Атака бойовиків під Авдіївкою: сили АТО зазнали втрат


Користувач Twitter Капітан Прайс оприлюднив непідтверджені поки дані про дев'ять загиблих бойовиках, 24-ох поранених, 7 важко поранених і п'яти зниклих без вести.





У той же час, український волонтер Мирослав Гай також зазначив: "Російські бойовики несуть істотні втрати. Звуки бою чутні в різних районах Донецька. У бойовиків паніка. З чуток йде знищення документації. При цьому була атака бойовиків на Авдіївському напрямку, вона відбита ВСУ. Слава Україні".


Блогер Олександр Чернов в Twitter також заявив про ситуацію в лікарнях Донбасу, куди госпіталізують поранених терористів:



Відзначимо, що такі новини викликали радість користувачів мережі.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі інформувалося про відповідні дії бійців АТО у відповідь на провокації бойовиків під Авдіївкою. Зокрема, було відомо про шість загиблих і вісім постраждалих.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?