Бої під Авдіївкою: в Міноборони прояснили ситуацію з українськими танками
Категорія
Події
Дата публікації

Бої під Авдіївкою: в Міноборони прояснили ситуацію з українськими танками

Міністерство оборони України
Бої під Авдіївкою: в Міноборони прояснили ситуацію з українськими танками

Українські військові підвели бронетехніку до лінії зіткнення під Авдіївкою на випадок прориву бойовиків так званої ДНР, але танки не беруть участі в бойових діях.
Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міністерства оборони України.
"У зв'язку з поширенням окремими інтернет-ресурсами інформації про нібито підведення танків до лінії зіткнення прес-центр штабу АТО повідомляє, що зазначена бронетехніка перебуває в оперативному резерві українських військ", - йдеться в повідомленні.
Читайте також: Мережу вразили донеччани, які збунтувалися проти бойовиків ДНР
Також військові підкреслили, що бронетехніка прибула "з метою адекватного реагування в разі спроби противника прорвати оборону українських військ".
"Танки участі в бойових діях не беруть", - запевнили в Міноборони.
Відзначимо, що раніше в російських пропагандистських ЗМІ і на сайтах сепаратистів поширювалися фото українських танків в Авдіївці.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ветеран АТО розповів про цілі, які переслідують бойовики ДНР, обстрілюючи пункти видачі гуманітарної допомоги жителям Авдіївки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?