Бойовик Гіркін чесно зізнався, хто вбиває бойовиків на Донбасі: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовик Гіркін чесно зізнався, хто вбиває бойовиків на Донбасі: з'явилося відео

Бойовик Гіркін чесно зізнався, хто вбиває бойовиків на Донбасі: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Російський диверсант Ігор Стрєлков-Гіркін, який раніше очолював бойовиків так званої ДНР, розповів про вбивства ватажків на Донбасі, які проводили бійці ПВК "Вагнер".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на Twitter-акаунті Necro Mancer.
На ролику Гиркин розповідає про неможливість свого повернення на Донбас і пояснює це тим, що не хоче повторити долю убитих ватажків ЛНР.
Також він запевняє, що Бетмена (Олександра Біднова, вбитого 1 січня 2015 року) і Олексія Мозкового (розстріляного в травні 2015 року) ліквідували бійці так званої приватної військової компанії "Вагнер" під керівництвом колишнього російського спецназівця нациста Дмитра Уткіна.


Читайте також: У Росії вбивству бойовика Гіві присвятили вірших із натяком

"Куди мені повертатися – відразу на підвал? Або повторити долю Мозгового, вбитого невідомої української ДРГ? Хоча будь-який ідіот знає в ЛНР, що до цього доклав руку Плотницький, а також чудове підрозділ ПВК "Вагнер". Або повторити долю Бетмена, якого теж убили?" — каже Стрільців.
Також він додав, що "про Мозкового я говорити не буду щодо Вагнера, а ось про "Бетмена" – точно вони спрацювали".
"Може, мені краще самоубиться тут просто", - резюмує колишній ватажок бойовиків.


Користувачі соцмережі з гумором відповіли на риторичне питання Стрєлкова.








Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відомий український волонтер Роман Доник оцінив вбивство Гіві і з гумором відповів на погрози ватажка ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?