Бойовик Гіві через вбивство Мотороли загрожує Україні: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовик Гіві через вбивство Мотороли загрожує Україні: з'явилося відео

Бойовик Гіві через вбивство Мотороли загрожує Україні: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Одіозний бойовик ДНР Михайло Толстих з позивним Гіві, коментуючи убивство Арсенія Павлова (Мотороли), заявив, що помститься всій Україні за загибель одного.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, яке з'явилося в мережі.
"Я можу сказати одне тільки: хто б це не зробив, він буде дуже сильно розплачуватися. Вся Україна. Кожне місто після ДНР, яке будемо захоплювати далі, до Києва, я буду рівняти із землею. За свого друга", - сказав Гіві.
У мережі сміються.
"Ну а цей генерал-охоронець знову до Києва зібрався зрівняти всі міста", - написав журналіст Антон Комаров.
Анатолій Бурбеза: Біжи, Лола, біжи.
Sergey Neyolov: Я б на його місці вже шукав місце, де б залягти, і до того ж надовго, бажано десь в Нікарагуа.


Як повідомляв ONLINE.UA, "Моторолу" підірвали 16 жовтня в ліфті будинку, де він жив. Ватажок ДНР Олександр Захарченко сприйняв вбивство бойовика як оголошення війни президентом України Петром Порошенком, заявивши, що Моторолу ліквідували українські ДРГ.
Тим часом в Інформаційних військах України звернули увагу на те, що МЗС Росії ніяк не коментує загибель громадянина РФ Арсенія Павлова на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?