Бойовик Стрєлков підірвав мережу розповіддю про "вдалу спецоперацію" в Києві
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовик Стрєлков підірвав мережу розповіддю про "вдалу спецоперацію" в Києві

Бойовик Стрєлков підірвав мережу розповіддю про "вдалу спецоперацію" в Києві
Джерело:  online.ua

Російський диверсант, екс-ватажок бойовиків ДНР Ігор Стрєлков-Гіркін розповів про свою "спецоперацію" в Києві під час Майдану в 2014 році, що розсмішило соцмережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook.


У своєму блозі Гіркін розписав, як під час Євромайдану він займався охороною "Дарів волхвів", які прибули в Києво-Печерську лавру з Афонського чоловічого монастиря в Греції, і заплатив своєму "знайомому" $1 тис, щоб протести не дійшли до Лаври.


"На другий день перебування в Києві (якщо не помиляюся, 22 або 23 січня - ми прибули на дві доби раніше безпосереднього початку паломництва) я видзвонив одного зі своїх... е-е-е... скажімо так, "знайомих" і змалював йому завдання - "посприяти" через зв'язки в націоналістичному середовищі того, щоб "все пройшло тихо і мирно" - і ніякі "ультрас" нас не турбували. Для пристойності поторгувались. Сторгувалися на 1000 дохлих американських президентів - 500 вперед, ще 500 - за завершенні заходу, - написав Стрільців. - Треба віддати належне - всі умови були виконані їм виключно пунктуально. Я, відповідно, виконав свої зобов'язання настільки ж скрупульозно. В останній день паломництва "знайомий" з'явився, отримав гроші, розповів про те, як він "купірував" можливі загрози (з його слів, думки "геть московських попів" виникали в середовищі "хлопців" неодноразово - так це, чи не так - мені було не особливо цікаво - мені був важливий результат)".


"Загалом, коли б я був дійсно "таємним агентом Кремля" з необхідними повноваженнями і сумами, "каюк" вашій "ррревалюції" настав би ще в січні-лютому. Але, знову "на жаль"... Вам, свідомі, слід молитися на Путіна - він "Мати городов руських" тупо "проолімпіадив"...", - додав диверсант.


Читайте також: Стали відомі нові факти про опір жителів Донбасу бойовику Гіркіну


У мережі висміяли історію про "успішну спецоперацію" Гіркіна. Журналіст Юрій Бутусов прокоментував розповідь диверсанта: "Визнання "лоха": офіцер ФСБ Гиркин розповів, що в Києві на Майдані в 2014-му його "розвели" на 1000 доларів".


"Гіркін розповів, як в січні 2014 го він їздив до Києва для охорони "Дарів волхвів" і двічі ходив на Майдан. На вулиці Грушевського його дуже перелякали націоналісти, і він подумав, що демонстранти з Грушевського в січні зможуть піти і розгромити Києво-Печерську лавру (який сильний аналітик - нагадаю, на той момент за межами невеликої площі на Грушевського ніякого протистояння, а тим більше будь-яких погромів не відбувалося)", - написав журналіст.


"Зробивши цей шедеврально божевільний висновок, офіцер ФСБ знайшов якогось дивака, в якому він побачив ватажка "націоналістів" на Грушевського і передав йому 1000 американських доларів (патріотичний Гиркин десь бакси намутив, це йому зарплату в конторі видали, шоле?) , щоб "ультрас" не пішли громити Лавру. Дивак, зрозуміло, погодився, і Гіркін пише про це як про вдалу операцію!). Дивно, що Гіркін не додумався тоді знайти пару тисяч баксів, щоб ЦРУ не втрутилося або "імперські штурмовики" не висадилися - він би зміг записати на свій бойовий рахунок ще пару успішних "перемог", - продовжив він.


"Часто люди потрапляють в дурні ситуації - але перший раз бачу, коли "лох" сам пишається тим, як він себе обдурив і віддав шахраям штуку баксів. На жаль, ось такого рівня пустоголові шизофреніки, діючи за правилами вигаданого ними світу, отримали зброю від московських ляльководів і змогли розв'язати війну, і Гіркін в результаті вбив дуже багато людей...", - резюмував Бутусов.


Андрій Кулько, в свою чергу, запропонував свою історію "успішної спецоперації": "У липні 2014 р Путін прийняв рішення вести повномасштабну війну з застосуванням ядерної зброї. Але козак Гаврилюк дізнався про це і перевів на рахунок офшору Ролдугіна 500 євро. Завдяки цьому Путін скасував своє рішення. Дивіться, росіяни, як дешево коштує ваш "Великий Президент" і ваша "Велика імперія".


Michael Komissarouk: "Тепер Поклонська може Гіркіна засудити за фінансування тероризму".


Микола Федосєєв: "Так адже стримали обіцянку, на Лавру не напали)))".


Дмитро Черкаський: "Причому тут лох? Просто Гіркін списав штуку підзвітних баксів. Лохи його куратори, які такі звіти приймають".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Ігор Стрєлков-Гіркін вилаяв ватажка ДНР Олександра Захарченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?