Бойовик Стрєлков порадив Путіну не мимрити і йти у відставку
Категорія
Світ
Дата публікації

Бойовик Стрєлков порадив Путіну не мимрити і йти у відставку

Бойовик Стрєлков порадив Путіну не мимрити і йти у відставку

Екс-ватажок так званої ДНР Ігор Гіркін (Стрєлков)

 запропонував президенту Росії Володимиру Путіну залишити свій пост, щоб не нести відповідальність за полонених в Україні росіян.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.


"Хтось із тих, що недавно виступали у нас по телебаченню (Путін, - Ред.) не згадав взагалі про проблему росіян в світі і тільки замкнувся, промимрив про те, що він згоден на збройні сили ОБСЄ на території східних районів України, щоб припинити там нібито війну. на жаль, на чиновників - поганих чи хороших звалювати це не можна. він особисто несе відповідальність за все, що відбувається з російськими людьми, громадянами Росії, раз він президент Росії, а якщо він не хоче бути президентом Росії нехай так і скаже, тоді з нього ця відповідальність буде знята", - сказав Гіркін.


Він заявив, що далі лицемірити неможливо, "тому що іде здача за межами Росії, яка плавно призведе до здачі російських в самій Росії".


"Я вважаю, що російське керівництво проявляє видатну підлість в ставленні до росіян людям, які перебувають в ув'язненні в Україні", - сказав він.


За його словами, особливо разюче це виглядає в порівнянні з відношенням українського керівництва, яке нехай "лицемірно і брехливо", але прагне звільнити своїх полонених.


Нагадаємо,  журналіст і публіцист Віталій Портніков розповів, що фразу Путіна про Донбас він вважає ключовою.


"Президент України запропонував значно збільшити кількість представників ОБСЄ на лінії зіткнення, в тому числі збройних. Ми це підтримуємо", - сказав президент Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?