Бойовик Цемах почав висувати вимоги Нідерландам щодо MH17
Категорія
Світ
Дата публікації

Бойовик Цемах почав висувати вимоги Нідерландам щодо MH17

Бойовик Цемах почав висувати вимоги Нідерландам щодо MH17
Джерело:  online.ua

Бойовик так званої "ДНР" Володимир Цемах готовий свідчити перед нідерландським слідством у справі трагічного рейсу MH17. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське видання "ТАСС".

За словами Анатолія Кучерена - адвоката одного з фігурантів справи, його клієнт висунув єдину умову.

"Він наляканий та важко переживає усе, що з ним сталося, але тим не менш готовий свідчити нідерландським та українським слідчим, щоб захистити своє чесне ім'я. Робити це він згоден тільки на території "ДНР", - стверджує юрист.

Він пояснив, що існують різні форми допиту фігурантів справи, але жодна ще не обговорювалася. Підозрюваний у прямій причетності до ЗРК "Бук", з якого збили "Боїнг" рейсу MH17, готовий чекати на відповідь.

Нагадаємо, трагічний інцидент стався на Донеччині у липні 2014 року. Жертвами стали 298 осіб на борту літака. Нідерландське слідство підтвердило роль російського "Бука" у злочині, проте Кремль не визнає провини.

Як повідомляв ONLINE.UA, правоохоронні органи Нідерландів на офіційному рівні звернулися до російської влади із закликом допомогти в організації допиту Цемаха. Слідство зацікавлене в отримуванні певної інформації від бойовика, який має відношення до міжнародної трагедії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?