Бойовики атакували позиції АТО безпілотником із бомбами
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики атакували позиції АТО безпілотником із бомбами

Бойовики атакували позиції АТО безпілотником із бомбами
Джерело:  online.ua

За минулу добу в зоні проведення АТО в районі Лозоватського безпілотник бойовиків кілька разів скидав вибухові пристрої на позиції ЗСУ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
Найбільше обстрілів було в районі Мар'їнки. Там незаконні збройні формування майже півтора десятка разів відкривали вогонь по опорних пунктах ЗСУ з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї.
Також з боку тимчасово окупованого Донецька і його передмість бойовики інтенсивно обстрілювали опорні пункти сил АТО на підступах до Авдіївки, Красногорівки і Невельського. Там вони застосовували стрілецьке озброєння, гранатомети, а також міномети калібрів 82 мм і 120 мм.
З околиць окупованої Горлівки проросійські бандформування вели вогонь з 82-мм мінометів по позиціях ЗСУ в Зайцевому.
На Маріупольському напрямку бойовики обстріляли опорні пункти сил АТО в районі Лебединського зі 120-мм мінометів, близько Талаківки - з мінометів калібру 82 мм і стрілецької зброї.
Пізно ввечері, 29 квітня, були зафіксовані прольоти двох БПЛА противника. Один з них - повітряний диверсант. Кілька разів, пролітаючи над позиціями українських військ в районі Лозоватського, безпілотник скидав вибухові пристрої.
З початку доби бандформування вже тричі обстрілювали з гранатометів і стрілецької зброї українські опорні пункти в районі Авдіївки і Мар'їнки.
Нагадаємо, співробітники Генеральної прокуратури України спільно з працівниками підрозділів активних заходів податкової міліції Державної фіскальної служби України затримали чоловіка за підозрою в причетності до загибелі учасника АТО Артема Приходька.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?