Бойовики ДНР атакували мирні квартали: стало відомо про поранених
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР атакували мирні квартали: стало відомо про поранених

Національна поліція України
Бойовики ДНР атакували мирні квартали: стало відомо про поранених

Пізно ввечері 5 листопада бойовики так званої ДНР відкрили обстріл по мирних жителях Донецької області, в результаті чого постраждало три людини.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної поліції України.


У відділ комунікації поліції Донецької області пояснили, що близько 23:00 5 листопада бойовики почали стріляти по вулиці Островського в Красногорівці, в результаті чого чоловік 1996 року народження отримав осколкове поранення стегна, а жінка 1975 року народження, - поранення передпліччя.


Стало відомо, що чоловік постраждав, оскільки знаходився у дворі будинку під час проведення обстрілу. За фактом інциденту почали кримінальну справу за статтею про терористичний акт.


Читайте також: На Донбасі спалили церкву Київського патріархату: з'явилися фото


Приблизно в той же час в ході обстрілу Мар'їнки чоловік 1953 року народження отримав осколкове поранення потиличної області голови. Коли почали стріляти, потерпілий годував пса у дворі будинку, карету швидкої допомоги викликали сусіди. Повідомлення медиків про інцидент надійшло правоохоронцям о 23:40.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в ніч на 6 листопада невідомі розбили вікна церкви УПЦ КП в Маріуполі і кинули запалені пляшки з горючою сумішшю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?