Бойовики ДНР атакували Торецьк: з'явилися драматичні подробиці з передової
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР атакували Торецьк: з'явилися драматичні подробиці з передової

Бойовики ДНР атакували Торецьк: з'явилися драматичні подробиці з передової
Джерело:  online.ua

Бойовики ДНР з самого ранку обстріляли підконтрольний Україні Торецьк Донецької області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook начальника ГУ Нацполіції в Донецькій області В'ячеслава Аброськіна.
"Сьогодні, з 6:30 бойовики з мінометів обстрілюють Торецьк. О 7:20 почали обстріл житлового сектора мирного міста. Потрапляння на вул. Фестивальній і Павлова. Інформація про постраждалих мирних громадян в даний час не надходила в поліцію. По закінченню обстрілу слідчо оперативна група поліції проведе огляд пошкоджених будинків", - написав він.
У свою чергу, боєць АТО, який пише в соцмережі під ніком Френк Нулін, зазначив, що в населеному пункті дрижать шибки, люди зібрали речі першої необхідності і зібралися ховатися в погребі.
Пізніше цей же боєць написав: "Наші відповіли. Коротко, але потужно. І тиша. Страшно. Ось що пендаль животворящий робить!".
Як повідомляв ONLINE.UA, в населеному пункті Талаковка Донецької області 23 жовтня напали на патруль Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?