Бойовики "ДНР" не дають Vodafone відновити мобільний зв'язок
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики "ДНР" не дають Vodafone відновити мобільний зв'язок

Бойовики "ДНР" не дають Vodafone відновити мобільний зв'язок
Джерело:  online.ua

Бойовики терористичного угрупування "ДНР" блокують відновлення мобільного зв'язку Vodafone на окупованій території Донецької області.

Про це розповіли в українському Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Проблеми з Vodafone в "ДНР": ІС розповів про винуватця

Відзначається, що для відновлення подачі зв'язку ремонтні бригади мобільного оператора потребують безпечного доступу до населеного пункту Оленівка.

Однак, станом на сьогоднішній день представники угруповання не дали ніяких гарантій безпеки на час виконання ремонтних робіт.

Як повідомляв ONLINE.UA, проблеми з Vodafone почалися на окупованому Донбасі ще 11 січня, після чого вдалося налагодити зв'язок на Луганщині, однак, в Донецьку з невстановлених причин залишилися проблеми.

Раніше бойовики "ДНР" запропонували Vodafone відновити зв'язок через російський Ростов-на-Дону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?