Проблеми з Vodafone в "ДНР": ІС розповів про винуватця
Категорія
Події
Дата публікації

Проблеми з Vodafone в "ДНР": ІС розповів про винуватця

Проблеми з Vodafone в "ДНР": ІС розповів про винуватця
Джерело:  online.ua

"Міністр доходів і зборів" терористичного угрупування "ДНР" Олександр Тимофєєв, відомий як "Ташкент", особисто зацікавлений у припиненні роботи мобільного оператора Vodafone на окупованій території Донецької області.

Про це на своїй сторінці в соцмережі розповів координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Блокування "Vodafone" на Донбасі: розкрита нова схема заробітку бойовиків

Відзначається, що "Ташкент" особисто отримує частину прибутку від підконтрольного угрупованню "ДНР" мобільного оператора "Фенікс", через що зацікавлений у відключенні Vodafone.

У той же час, місцеві жителі висловлюють все більше невдоволення неполадками з мобільним зв'язком на окупованій території.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Vodafone розповіли, що "не горять бажанням" працювати на окупованій території Донбасу, і роблять це більше з гуманітарних міркувань, ніж з підприємницьких.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?