Бойовики ДНР обстріляли Макіївку, є загиблі: з'явилися фото та відео
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР обстріляли Макіївку, є загиблі: з'явилися фото та відео

Бойовики ДНР обстріляли Макіївку, є загиблі: з'явилися фото та відео
Джерело:  online.ua

У четвер ввечері, 27 жовтня, окупована Макіївка піддалася артилерійському обстрілу, в результаті якого, за попередніми даними, загинули дві людини та п'ятеро отримали поранення; в штабі АТО вважають, що це провокація з боку бойовиків ДНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт сепаратистів.
В результаті обстрілу ушкодження отримали сім житлових будинків. У будинку біля ринку "К-7" розрив снаряда зруйнував сходовий прохід між 5 і 6 поверхами багатоповерхівки та пошкодив газову трубу, що призвело до вибуху.
У співтоваристві "Типова Макіївка" в соцмережі "ВКонтакте" говориться, що по пров. Газетний, 7, загинув головний лікар лікарні МВС Андрій Журбін, а його 6-річна дочка отримала поранення голови. Ще один мирний житель загинув в результаті попадання снаряда по вулиці Будівельників, 10.
У так званому "міноборони ДНР" в обстрілі окупованої Макіївки звинуватили українську сторону.
Прес-офіцер оперативно-тактичного угруповання "Донецьк" Олександр Завтонов в коментарі "Громадському" заявив, що зараз інформація про обстріл Макіївки уточнюється і додав, що це "схоже на провокацію з боку бойовиків".
"Вони там пишуть на сайтах, що нібито Макіївку обстрілювали з Авдіївки, однак від Авдіївки до Макіївки 30 кілометрів відстані. Ми не використовуємо заборонене Мінськими угодами озброєння, яке теоретично могло б стріляти на таку відстань. Максимум, з чого можемо відповідати - це гранатомети і стрілецька зброя. Все важке озброєння знаходиться в зазначених зонах для відводу", - сказав Завтонов.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі з'явилося відео з промислової зони в районі Авдіївки, яка є однією з найгарячіших точок бойових дій на Донбасі.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?