Бойовики ДНР обстріляли мирну чергу на КПП, є загиблий і поранений: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР обстріляли мирну чергу на КПП, є загиблий і поранений: з'явилися фото

ДПСУ
Бойовики ДНР обстріляли мирну чергу на КПП, є загиблий і поранений: з'явилися фото

Бойовики ДНР почали стрілянину по людях, які були в черзі на КПВВ "Майорськ", в результаті чого одна людина загинула, ще одна отримала поранення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Держприкордонслужбу України.
Згідно з повідомленням, близько 9 години російсько-терористичні війська відкрили вогонь зі стрілецької зброї в напрямку контрольного поста "Майорськ". В цей час на дорожньому коридорі якраз були люди, які планували перетнути лінію розмежування між окупованими територіями і Україною.
"В результаті обстрілу, в 50 метрах від контрольного поста, кулі терористів потрапили і в цивільних осіб. Як з'ясувалося, одна людина отримала поранення в плече, а іншого російські найманці смертельно поранили в голову", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Бо йовики ЛНР самі обстрілювали Луганськ: з'явилося гучна зізнання
"На місце викликана карета швидкої. Пораненому чоловікові надано медичну допомогу, його стан здоров'я задовільний. Крім того, лікарями констатовано смерть іншого потерпілого", - додали прикордонники.
Як повідомляв ONLINE.UA, за добу 13 грудня в зоні АТО зафіксовано 15 обстрілів з боку бойовиків, які продовжують застосовувати заборонене Мінською угодою озброєння на всіх напрямках, при цьому на КПП біля Станиці Луганської поранений в голову український прикордонник.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?