Бойовики ДНР обстріляли прикордонників поблизу Мар'їнки
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР обстріляли прикордонників поблизу Мар'їнки

ДПСУ
Бойовики ДНР обстріляли прикордонників поблизу Мар'їнки

Ввечері 17 травня бойовики так званої ДНР обстріляли контрольний пост прикордонників у населенному пункті Мар'їнка.

Про це йдеться у заяві Державної прикордонної служби, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Бойовики обстрілюють українських військових із мінометів та РПГ, поранені двоє бійців АТО

"Вчора на Донеччині російсько-терористичні війська обстрілювали позиції контрольного посту "Мар`їнка", де прикордонники несуть службу разом з військовослужбовцями ЗСУ. Вогонь вони відкрили близько 21-ї години зі стрілецької зброї. Обстріл бойовики вели з боку н.п. Олександрівка, що на непідконтрольній території", - розповіли у ДПСУ.
"Ніхто з українських захисників не постраждав. На той час пропускні операції на цьому дорожньому напрямку вже не здійснювалися, тому постраждалих серед цивільних також немає. Зазначимо, що російські найманці неодноразово здійснюють обстріли дорожніх коридорів та позицій, де несуть службу прикордонники. Загалом з початку року зафіксовано майже 30 обстрілів підрозділів Державної прикордонної служби України", - йдеться у повідомленні.

Раніше про подібний обстріл у Мар'їнці прикордонники повідомляли 25 квітня.

Як повідомляв ONLINE.UA, 17 травня бойовики так званих ДНР-ЛНР 52 рази обстріляли позиції сил АТО по усій лінії розмежування на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?