Бойовики обстрілюють українських військових із мінометів та РПГ, поранені двоє бійців АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики обстрілюють українських військових із мінометів та РПГ, поранені двоє бійців АТО

Бойовики обстрілюють українських військових із мінометів та РПГ, поранені двоє бійців АТО
Джерело:  online.ua

На окупованому Донбасі бойовики обстрілюють українських військових із мінометів та ручних протитанкових гранатометів, двоє бійців АТО зазнали поранень.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО у Facebook.

Зазначається, що з початку доби бойовики 30 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України.

Так, на Приморському напрямку  неодноразово обстрілювалися опорні пункти в районі Павлополя з мінометів калібрів 120 та 82 мм, гранатометів та стрілецької зброї.

"По опорних пунктах біля Широкиного бойовики вели вогонь з озброєння БМП, біля Чермалика та Новотроїцького - з гранатометів, неподалік Лебединського - з великокаліберних кулеметів. Північніше, в районі Красногорівки, бойовики били з 82-мм мінометів та ручних протитанкових гранатометів", - йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу АТО, на Донецькому напрямку найнапруженіша ситуація на південній околиці Авдіївки. Там противник використовував 120-мм та 82-мм міномети, а також стрілецьку зброю й великокаліберні кулемети. З такого ж озброєння бойовики рано вранці обстріляли опорні пункти сил АТО біля Верхньоторецького.

Читайте також: Бойовики ЛНР суттєво знизили кількість обстрілів на Луганщині — штаб АТО

Окрім того, з мінометів різних калібрів та озброєння танку проросійські бандформування вели вогонь по бійцях ЗС України, які тримають оборону неподалік Кам'янки.

Луганський напрямок. На цій ділянці лінії розмежування бойовики впродовж дня декілька разів вели інтенсивний вогонь по українських воїнах, котрі обороняють селище Кримське. Противник використовував міномети калібрів 120 й 82 мм, а також гранатомети різних систем.

Як повідомляв ONLINE.UA, за добу 16 травня в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі зафіксували 43 обстріли, в результаті яких, на щастя, ніхто не постраждав.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?