Бойовики ДНР офіційно запустили підготовку до "виборів": з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Бойовики ДНР офіційно запустили підготовку до "виборів": з'явилося відео

Бойовики ДНР офіційно запустили підготовку до "виборів": з'явилося відео
Джерело:  online.ua

На Донбасі бойовики ДНР почали підготовку до місцевих «виборів» і запустили роботу 18 територіальних і 208 дільничних виборчих комісій з проведення так званих "праймеріз".
Про це заявив представник так званої «тимчасової виборчої комісії ДНР» Олег Баликін, передає ONLINE.UA з посиланням на інформацію з сайту сепаратистів "ДАН".
«Почали працювати 18 територіальних виборчих комісій і 208 дільничних виборчих комісій в Донецьку і тих адміністративно-територіальних одиницях, які підпорядковані донецькій міській адміністрації», - сказав він.
Також він додав, що стартувала і процедура висунення кандидатів на "праймеріз".


У свою чергу бойовики ЛНР також заявили про початок висунення «кандидатів».
Тим часом представник України в Тристоронній контактній групі Ольга Айвазовська висловила припущення, що за допомогою системи реєстрації виборців і формування списків на праймеріз бойовики планують визначити коло прихильників і тих, кого в майбутньому очікують переслідування.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше бойовики ДНР заявили, що проведуть свої «праймеріз» в Донецьку 2 жовтня і опублікували «положення» про проведення голосування.
Цю процедуру вони не погоджували з українською стороною. У свою чергу ОБСЄ відмовилася направляти своїх спостерігачів на «праймеріз» бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?