Бойовики ДНР плюнули на свою ж покалічену снайпершу: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР плюнули на свою ж покалічену снайпершу: опубліковані фото

Бойовики ДНР плюнули на свою ж покалічену снайпершу: опубліковані фото
Джерело:  gorlovka.ua

Снайпер бойовиків ДНР 23-річна уродженка Макіївки Валентина Гетьманчук, яка воювала під командуванням підполковника військової розвідки РФ Ігоря Безлера, після серйозного поранення виявилася не потрібна сепаратистам.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Gorlovka.ua.
До початку війни на Донбасі Гетьманчук жила в Макіївці, вчилася в Горлівському ПТУ на маляра-штукатура. У січні 2015 року увійшла до складу бандформування, яким керував Безлер, де почала свої «подвиги» на блокпостах біля Горлівки, потім стала снайпером.
Читайте також: Укра їнські хакери зламали бази бойовиків ДНР: опубліковано відео
Вона розповідає, що в першому ж бою вбила трьох українських військових, розстрілявши їх автомобіль.
У червні 2015-го сепаратистка потрапила під обстріл на бойовій позиції, її поранило осколками снарядів. Один з бойовиків, злякавшись обстрілу, прикрився нею, як щитом. У лікарні вона пережила клінічну смерть. Снайпер бойовиків ДНР залишилася без шести пальців на руках і з ампутованою ногою.
Зараз отримувати пенсію по інвалідності Гетьманчук не може, позаяк її викреслили зі списків "військовослужбовців" ДНР. Незважаючи на це сепаратистка, як і раніше, підтримує бойовиків, пише їм вірші і збирає гроші на протез.
Як повідомляв ONLINE.UA, після концерту в окупованому Донецьку і поїздки з ватажком ДНР Олександром Захарченком на передову "під обстрілом" російський рокер Олександр Скляр зажадав виплатити йому 500 тисяч рублів (близько 200 тисяч грн) в якості "компенсації за шкідливість".





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?