Бойовики ДНР плюнули на жест доброї волі від України
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР плюнули на жест доброї волі від України

Бойовики ДНР плюнули на жест доброї волі від України

Бойовики так званої ДНР не мають наміру звільняти нікого з полонених у відповідь на  жест доброї волі українського уряду, який заявив про готовність звільнити 15 полонених сепаратистів для розблокування процесу обміну заручниками.


Про це заявила "омбудсмен" угруповання Дар'я Морозова, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".


"Ми готові прийняти п'ятнадцять чоловік. Однак лише в односторонньому порядку. У відповідь нікого видавати не будемо. Ми нагадали Києву, що досить видали в односторонньому порядку", - заявила Морозова.


Читайте також: Бійці добробатов оголосили ультиматум бойовикам ДНР-ЛНР


Вона також висловила надію, що "до кінця року обмін в форматі "всіх на всіх" вдасться реалізувати".


"Ми плідно працювали весь рік. З нашого боку перешкод немає. Тепер справа за рішенням (президента України, - ред.) Порошенко. Він же пообіцяв матерям затриманих українських військових, що до Нового року вони будуть вдома...", - додала представниця бойовиків ДНР.


Нагадаємо, раніше  українська сторона заявила про готовність передати бойовикам 228 заручників в обмін на 58 утримуваних на Донбасі українців.


Як повідомляв ONLINE.UA, у відповідь на це  Дарина Морозова заявила, що бойовики ДНР можуть віддати 8 українців в обмін на 228 утримуваних України бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?