Бойовики ДНР похвалилися "віджимом" ринку: відео обурило соцмережі
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР похвалилися "віджимом" ринку: відео обурило соцмережі

Бойовики ДНР похвалилися "віджимом" ринку: відео обурило соцмережі
Джерело:  Четверта влада

В мережі з'явилося відео з окупованої Ясинуватої, де бойовики ДНР відібрали майно у торговців ринку "Четвертую власть".
На відео показано, як бойовики ДНР з'явилися в адміністрації ринку, яка чинила опір захопленню майна: після недовгих переговорів "поліція" застосувала силу і увійшла в будівлю адміністрації.
При цьому жінка, яка перебувала всередині, спробувала замкнутися, проте бойовики відкрили замок. Пізніше вона спробувала переконати представників Захарченко, що її ринок не підлягає "націоналізації", однак ці спроби не увінчалися успіхом.
Читайте також: Знаменитий російский актор хоче знищувати українців: з'явилося відео
В кінці ролика один з "национализаторов" глумливо порадив власникам відібраного майно звертатися до "суду", якщо вони незадоволені діями влади ДНР".


Це відео прокоментував у своєму Facebook відомий блогер Денис Казанський.
"Відео вийшло показове. Професійний шахрай Костя Боргів (представник МЗС ДНР" Костянтин Долгов - Ред.), до якого відчуває закономірне огиду половина його соратників, глумиться перед камерою над власниками ринку", - написав він.
Казанський зазначив також, що "люди, які вклали гроші і працю в реконструкцію торгових площ, безсилі перед биками Захарченко, які приїхали віджати те, що до них будували і розвивали багато років звичайні жителі Донбасу, яких вони нібито захищають від фашистів".
"В кінці відео швондер, який керував захопленням чужої власності, в знущальній манері порадив підприємцям звертатися до суду, якщо вони вважають, що їх права порушені... Добре, що цей запис виклали. Не так вже часто злочинці самі документують свої злочини і займаються піаром. Буде корисно подивитися жителям інших міст у південних і східних регіонах, де теж бігали по вулицях любителі "російської весни". Нехай бачать, від якого щастя їх звільнили "криваві бандерівці", - резюмував блогер.
Його повідомлення прокоментували і інші користувачі мережі.







Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про проблеми з робітниками українських підприємств, котрі були захоплені бойовиками на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?