Бойовики ДНР самі визнали брехню щодо "українського обстрілу"
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР самі визнали брехню щодо "українського обстрілу"

Бойовики ДНР самі визнали брехню щодо "українського обстрілу"
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР визнали, що їх первісна версія про провину української сторони в потужному вибуху в Донецьку 2 лютого була брехнею.
Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Кирила Данильченка.
У своїй публікації він висміяв повідомлення "Народної міліції ДНР" з новими версіями того, що сталося.
"У районі мотелю злетіла вантажівка з вибуховими матеріалами. Причиною детонації послужило або порушення правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів, або потрапляння в нього будь-якого боєприпасу (міни, снаряди, РС "Граду",УРАГАНу), підриву внаслідок диверсії", - написано в повідомленні.
Читайте також: Стало відомо про новий жорстокий обстріл Авдіївки
"Ніякий вибух одиночної бойової частини реактивного снаряда від РСЗВ «УРАГАН» не здатний викликати подібні руйнування", - повідомили бойовики.
"Та ти шо, пацани. А як же "Точка У", карателі стирають з лиця землі Донецьк, ось це все? Путін введи і не дай Захарченку та його п'яній худобі, що порушує техніку безпеки, геноцидити народ Дамбасса», - з іронією прокоментував повідомлення бойовиків Данильченко, нагадуючи про вчорашню версію з ракетою, випущеною нібито з тактичного ракетного комплексу Точка-У, який належить ЗСУ.


Користувачі з іронією прокоментували повідомлення бойовиків.
Олег Шашкін: Гуманітарна гречка здетонувала.


Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилися нові подробиці, фото і відео потужного вибуху в окупованому Донецьку: згідно з основною версією, у вантажівці здетонували боєприпаси, які провозилися містом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?