Бойовики ДНР страшно налякали спостерігачів ОБСЄ: з'явилися деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР страшно налякали спостерігачів ОБСЄ: з'явилися деталі

Бойовики ДНР страшно налякали спостерігачів ОБСЄ: з'явилися деталі
Джерело:  online.ua

Члени міжнародної місії ОБСЄ в Україні розповіли про те, як на території так званого ДНР на їх адресу почастішали погрози з боку бойовиків.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу організації.
Читайте також: Танки, артилерія і міномети: бойовики влаштували нову атаку зони АТО
"На ділянці між КПВВ в селищі Верхнєшироковському і розташованими на захід від блокпосту "ДНР" четверо озброєних членів "ДНР" в агресивній формі звернулися до спостерігачів, звинувачуючи їх в ймовірному обстрілі села, який нещодавно трапився годиною раніше. Вони заявили, що відкриють вогонь по наступному патрулю СММ, який заїде в село", - йдеться в повідомленні.
Також члени місії повідомили про ще один інцидент - на території шахти "Жовтнева", яка розташована в окупованому Донецьку.
"Озброєний член "ДНР" наказав спостерігачам покинути місце, де на копрі поблизу підконтрольної "ДНР" шахти "Жовтнева" встановлена ​​камера СММ. Коли спостерігачі спустилися на цокольні поверхи копра, інший озброєний член "ДНР" погрожував їм "арештом". Патруль Місії був затриманий на 11 хвилин, а після того, як одному з озброєних чоловіків подзвонили, спостерігачів відпустили", - розповіли в ОБСЄ.
Як повідомляв ONLINE.UA, 1 березня в окупованому Донецьку представник бойовиків "ДНР" Денис Пушилін повернув спостерігачам місії ОБСЄ безпілотник, який раніше відібрали члени незаконних збройних формувань.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?