Бойовики ДНР викликали сміх в мережі "програмою возз'єднання"
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР викликали сміх в мережі "програмою возз'єднання"

Бойовики ДНР викликали сміх в мережі "програмою возз'єднання"
Джерело:  ДАН

В угрупованні ДНР заявили про інтерес, який нібито викликала "гуманітарна програма по возз'єднанню народу Донбасу" серед українців.
Про це заявила так звана "в.о. глави МЗС" угруповання Наталія Никонорова, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на один із сепаратистських ресурсів.

Читайте також: Зроблено в ДНР: соцмережі насмішило фото з окупованого Донбасу
"Фактично одразу після оголошення номерів «гарячої лінії» Центру по гуманітарній програмі возз'єднання народу Донбасу стало надходити безліч дзвінків не тільки від жителів колишньої Донецької області, а й Харківської, Тернопільської, Одеської областей. Щодня надходить більше 50 дзвінків", - заявила Никонорова.
Вона зазначила, що найчастіше запитують про одноразові виплати ветеранам Великої Вітчизняної війни, умови вступу до вишів на окупованій території і отримання медичних послуг. "Можна з упевненістю сказати, що програма викликала великий інтерес серед населення всієї України", - заявила представниця терористів.
Відзначимо, що заяви бойовиків ДНР викликали сміх в мережі. Так український журналіст і блогер Олександр Михельсон написав: "Я щас помру. Понад п'ятдесят, Карл! Щодня! Ти офігів від масовості, Карл?.. Ну чо ти плачеш, Карл".




Афанасій Анатолійович Мізантропов: "50 ветеранів на день це успіх. Іх всього 50 залишилося на всю країну і всі дзвонять цікавляться))".





Як повідомляв ONLINE.UA, через поставки товарів з РФ бойовикам ДНР і ЛНР, за підсумками 2016 року Україна стала одним з найбільших імпортерів продуктів з Росії всупереч чинному ембарго.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?