Бойовики ДНР зганьбилися з фейком про "українських контрабандистів": з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР зганьбилися з фейком про "українських контрабандистів": з'явилося відео

Бойовики ДНР зганьбилися з фейком про "українських контрабандистів": з'явилося відео
Джерело:  YouTube

У мережі звинуватили бойовиків так званої ДНР і пропагандистів телеканалу "Росія 24" у створенні фейку про нібито затриманих українських контрабандистах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на коментарі до відео, опублікованому на youtube.
Так, у "Міністерстві держбезпеки ДНР" раніше розповіли, що 13 січня ними була затримана група українських контрабандистів, а також виявлено тайник, в якому зберігались гранатомети РПГ-22, РПГ–18, РПГ-26, РПГ-7, СПГ-9, гранати різних модифікацій, кулемети, автомати, пістолети та набої до них.
Бойовики заявляли, що це зброя нібито купувалося в українських військових "з метою збуту, а також подальшого транзиту назад в Україну".


Читайте також: Фальшиву сутність ДНР показали за допомогою фото з Росії



Представник "МГБ ДНР" у коментарях російським пропагандистам розповідав, що "контрабандисти використовують ДНР як "чорну діру" для подальшого вивезення зброї на підконтрольну українському уряду територію, щоб використати його під час масових заворушень, які нібито мають відбутися після підвищення вартості комунальних послуг".
У свою чергу, коментатори цього "оперативного відео" помітили цілий ряд очевидних недоречностей.
Так, одного з затриманих під час обшуків кладуть на зброю, а іншому повертають пістолет. При цьому члени "МГБ ДНР", які проводили обшук, направляли зброю на підозрюваних тільки коли помічали, що знаходяться в полі зору відеокамери.






Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  бойовиків ДНР викрили у повторі старого фейку щодо ЗСУ, які нібито встановлюють міни-пастки у Горлівці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?