Бойовики ЛНР насмішили соцмережі історією про хитру СБУ
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ЛНР насмішили соцмережі історією про хитру СБУ

Бойовики ЛНР насмішили соцмережі історією про хитру СБУ
Джерело:  ОСІБ

Бойовики ЛНР розсмішили мережу заявою про те, що СБУ використовує автомобілі з символікою СММ ОБСЄ для проведення спецоперацій на окупованій території Донбасу.


Про це заявив так званий "міністр державної безпеки" угруповання Леонід Пасічник, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на один з сепаратистських сайтів.


Читайте також: Забудьте про "ополчення": стало відомо, хто зараз воює проти України на Донбасі


«Нами зафіксовані факти використання співробітниками СБУ повних копій автомобілів і брендованої форми місії ОБСЄ», - заявив Пасічник і підкреслив, що перший заступник голови СММ ОБСЄ Олександр Хуг нібито підтвердив факт використання "машин-клонів" ВСУ і обіцяв провести розслідування.


Також у бойовиків ЛНР заявили, що угруповання має дані про те, що під прикриттям ОБСЄ на Донбасі працюють не ВСУ, а оперативні групи працівників СБУ, "виконуючи завдання по розробці і проведенню спеціальних операцій".


У мережі висміяли нове звинувачення бойовиків. Так, політтехнолог Олексій Голобуцький написав: "Ну повинна ж бути хоч якась користь від ОБСЄ))".



Anton Zemlyachenko: "Якби наш АвтоЗАЗ навчився робити obseшні highlanderи, я був би не проти".



Як повідомляв ONLINE.UA,  в ЛНР "винними" в підриві машини ватажка "народної міліції" Олега Анащенко, який був убитий вранці 4 лютого в центрі Луганська, традиційно назвали українських диверсантів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?