Бойовики ЛНР вбили російського офіцера: з'явилися деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ЛНР вбили російського офіцера: з'явилися деталі

Бойовики ЛНР вбили російського офіцера: з'явилися деталі
Джерело:  online.ua

У зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі бойовики угруповання ЛНР вбили військового Збройних сил Росії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління розвідки Міністерства оборони України.


Читайте також: АТО на Донбасі: українські військові відбили потужний штурм бойовиків


У розвідці інформували, що бойовики ДНР і ЛНР продовжують провокувати бійців АТО з метою звинувачення їх в застосуванні забороненого Мінськими угодами озброєння і порушення існуючих домовленостей про припинення вогню. Таким чином, бойовики 27 січня з Кадіївки обстріляли населений пункт Брянка.


Фіксуються випадки самовільного відходу бойовиків з позицій, а також зростання числа небойових втрат терористів. Як відомо, 28 січня троє бойовиків ЛНР "6 окремого механізованого полку", що базується в Кадіївці, самовільно вирішили піти з займаних позицій і вбили російського військового, який намагався перешкодити їм.


"Командування полку організувало пошук дезертирів, а вбивство офіцера в доповіді командуванню корпусу трактувало як втрату під час обстрілу передових позицій силами АТО", - йдеться в повідомленні розвідки.


Як повідомляв ONLINE.UA, колишній ватажок банди бойовиків ДНР  Олександр Ходаковський розповів про нові втрати угруповання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?