Бойовики на Донбасі підступно атакують українських військових - що відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики на Донбасі підступно атакують українських військових - що відомо

Бойовики на Донбасі підступно атакують українських військових - що відомо
Джерело:  online.ua

Бойовики продовжують свої підступні провокації на Донбасі, обстрілюючи українських захисників з забороненої зброї. Сьогодні, 7 березня, вони здійснили декілька десятків обстрілів по позиціях ООС з 82-мм мінометів і озброєння БМП. Втрат серед бійців ЗСУ вдалося уникнути. Останні новини з Донбасу повідомив пресцентр штабу ООС, передає ONLINE.UA.

У зведенні ООС зазначено, що з початку доби ворог випустив 6 мін 82-мм калібру по позиціях українських військових поблизу Зайцевого. Також під ворожий вогонь потрапили захисники Красногоровки, Луганського та Новотошківського. У цьому районі бойовики вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї і БМП.

"Підрозділи Об'єднаних сил дотримуються умови припинення вогню і перебувають напоготові до адекватного реагування на будь-які підступні і провокаційні дії противника", - підкреслили в штабі.

Варто зауважити, що бойовики вже не перший день стягують Гради і танки до лінії зіткнення. Таким чином російські збройні формування демонструють байдужість до життя мирного населення на Донбасі і публічну відмову дотримуватися мінських домовленостей.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ситуація на Донбасі неспокійна вже кілька тижнів поспіль. 6 березня ворог випустив майже два десятки мін 82-мм і 120-мм калібру по позиціях українських військових поблизу Пєсков і Зайцевого, а також обстріляв захисників Авдіївки. В результаті ворожого обстрілу один боєць ЗСУ отримав поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?