Бойовики на Донбасі вдалися до нової безсоромної провокації - фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики на Донбасі вдалися до нової безсоромної провокації - фото

Бойовики на Донбасі вдалися до нової безсоромної провокації - фото
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі продовжує ускладнюватися, адже проросійські сили не втомлюються влаштовувати нові нахабні провокації. Так, нещодавно у штабі ООС розповіли, що бойовики ОРДЛО обстріляли околиці міста Попасна. Окрім того, окупанти безсоромно пошкодили більше 10 могил на міському кладовищі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву ООС.

Згідно з останніми даними, путінські найманці вкотре використовували заборонену мінськими угодами зброю.

Штаб ООС наголосив, що факт обстрілу кладовища ще раз підтверджує зневажливе ставлення представників збройних сил Російської Федерації до загальноприйнятих норм моралі.

"Зазначені дії у цивілізованому світі неприпустимі", - нагадали бойовикам українські воїни.

Варто також зазначити, що українська сторона СЦКК уже звернулася до ОБСЄ щодо фіксації обстрілу. Окрім того, ЗСУ опублікували фотопідтвердження свої слів та безсоромних дій ворога.

На жаль, ігноруючи режим припинення вогню, проросійські сили продовжують обстрілювати українські позиції на Донбасі. Лише з початку поточного року ворог уже 137 разів відкривав вогонь. В результаті обстрілів загинули 13 українських героїв.

Варто зазначити, що 19 лютого очільник Міноборони Андрій Загороднюк поділився новинами з фронту, заявивши, що після цинічної атаки біля Золотого бойовики відійшли на свої попередні позиції.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Головне управління розвідки Міністерства оборони України поділилося важливими даними. Зазначається, що проросійські бойовики на Донбасі вирішили формувати резерв.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?