Бойовики нахабно зірвали перемир’я на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики нахабно зірвали перемир’я на Донбасі

Бойовики нахабно зірвали перемир’я на Донбасі
Джерело:  online.ua

Незважаючи на те, що українські військові вже дві доби неухильно дотримуються режиму тиші, згідно домовленостей, досягнутих у Мінську, бойовики вкотре довели, що не мають намірів відмовлятися від обстрілів.

Як повідомляє ONLINE.UA, сьогодні вранці російські окупанти та їхні місцеві найманці обстріляли з гранатометів та стрілецької зброї позиції ЗСУ поблизу с. Луганське. Інформацію про обстріл повідомив на брифінгу речник Міноборони Дмитро Гуцуляк.

За даними українських військових, прицільний обстріл почався біля 8:50 та тривав приблизно 10 хвилин. Бойовики вели обстріл з території окупованого села Нижнє Лозове.

Втрат серед українських військовослужбовців немає. Вогонь у відповідь не відкривався.

Нагадаємо, що сьогодні вранці у штабі ООС розповіли, як бойовики дотримуються перемир’я. Протягом минулої доби, 22 липня, випадків порушення тиші з боку бойовиків не зафіксовано.

Як відомо, з 21 липня на Донбасі почало діяти безстрокове перемир’я. Його було встановлено уздовж усієї лінії розмежування в Донецькій і Луганській областях. Відповідно до домовленостей, яких досягли у Мінську, режим тиші передбачає обопільне припинення ведення вогню з будь-яких видів озброєння.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?