Бойовики обстріляли Широкине з реактивної системи "Партизан" - штаб
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики обстріляли Широкине з реактивної системи "Партизан" - штаб

Бойовики обстріляли Широкине з реактивної системи "Партизан" - штаб
Джерело:  online.ua

24 квітня станом на 18:00 на Донбасі у зоні АТО зафіксовано 9 провокаційних обстрілів збоку бойовиків так званих ДНР-ЛНР.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Читайте також: На Світлодарській дузі ворожий снайпер важко поранив бійця АТО - штаб

Зокрема при обстрілі Широкиного Донецької області бойовики застосували легку переносну реактивну систему "Партизан".

При цьому українські сили не зазнали втрат.

"Порушуючи режим "Тиші", підрозділи російсько-окупаційних військ продовжують провокаційні обстріли позицій сил АТО. З початку доби ворог 9 разів відкривав вогонь по опорних пунктах Збройних Сил України. Військовослужбовці сил АТО суворо дотримувались режиму «Тиші» і вогонь у відповідь не відкривали", - сказано в заяві.

"На Донецькому напрямку, з використанням мінометів калібру 82-мм, протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів противник обстріляв позиції поблизу Авдіївки. На Приморському напрямку, по опорних пунктах поруч Широкиного противник застосував 122-міліметрову легку переносну реактивну систему "Партизан" та стрілецьку зброю. З кулеметів великого калібру ворог бив по оборонцях Водяного, а зі стрілецької зброї вів вогонь по захисниках Мар`їнки. Також в районі Мар`їнки діяли ворожі снайпери", - повідомили у штабі.

Як повідомляв ONLINE.UA, за минулий тиждень на блокпостах Донецької області затримано 23 особи, які підозрюються в участі в незаконних збройних формуваннях бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?