Бойовики передали Україні понад 60 засуджених
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики передали Україні понад 60 засуджених

Бойовики передали Україні понад 60 засуджених
Джерело:  online.ua

На Донбасі, у Щасті, бойовики ОРЛО передали Україні передали 64 особи, які відбували покарання в окремих районах окупованої частини Луганської області. Про це повідомили у Facebook заступник міністра юстиції Денис Чернишов та уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова, передає ONLINE.UA.

"Сьогодні на мосту в містечку Щастя відбулась чергова передача 64 громадян України з пенітенціарних установ окупованої частини Луганської області, які на момент окупації Донбасу були затримані або відбували покарання за скоєні злочини", – написала Денісова.

Варто зазначити,що це вже шостий етап передачі ув’язнених з окупованої частини Луганської області. З грудня 2018 року по липень 2019 перемістили 319 засуджених. З них 124 особи або їхні родичі безпосередньо зверталися до омбудсмена із заявами про переведення.

За словами Чернишова, передача засуджених відбулася за сприяння офісу омбудсмена та особисто Денісової.

Як повідомляв ONLINE.UA,  українська сторона під час засідання Тристоронньої контактної групи домовилась із представниками ОРДЛО  про обмін 69 українських заручників на 208 осіб, які перебувають у закладах української пенітенціарної системи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?