Бойовики підводять Гради й танки до лінії зіткнення - заява штабу ООС
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики підводять Гради й танки до лінії зіткнення - заява штабу ООС

Бойовики підводять Гради й танки до лінії зіткнення - заява штабу ООС
Джерело:  online.ua

Командування Операції Об'єднаних сил виявило скупчення важкого озброєння окупантів у районах, де його не повинно бути за мінськими домовленостями. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресцентр штабу в Facebook.

За даними української сторони, спостерігачі місії ОБСЄ зафіксували наявність в окремих окупованих районах 40 одиниць РСЗВ "Град", 13 танків та 22 гаубиці.

"Збройні формування РФ розмістили озброєння як з порушенням ліній відведення, так і за межами виділених місць зберігання", - пояснили в штабі ООС.

У звіті ОБСЄ говориться про наявність "Градів" 2 березня під Краснолуцьким, Міусинськом, Садовим. Паралельно військову техніку спостерігали під час руху повз Іванівки. У сі ці випадки — на Луганщині.
Безпосередньо під Міусинськом зафіксовані 11 танків, 10 САУ, 12 буксованих гаубиць.

"Українська сторона Спільного центру з контролю і координації зазначає, що своїми діями бойовики вперто демонструють небажання дотримуватися мінські домовленості", - додав штаб.

Таким чином бойовики також демонструють байдужість до життя мирного населення у районах при лінії зіткнення.

Як повідомляв ONLINE.UA, окупанти в Криму вдалися до свого улюбленого сценарію та провели військові навчання з нанесенням ударів по наземних і морських цілях. Нові навчання окупантів проходили в три етапи з використанням багатоцільових винищувачів Су-30СМ, фронтових бомбардувальників Су-24М і літаків-розвідників Су-24МР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?