Бойовики почали терміновий перепис населення на Донбасі: спливли шокуючі деталі
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики почали терміновий перепис населення на Донбасі: спливли шокуючі деталі

Бойовики почали терміновий перепис населення на Донбасі: спливли шокуючі деталі
Джерело:  online.ua

З 1 жовтня на окупованому Донбасі проходить перепис населення. Бойовики планують за два тижні, до 14 жовтня, зібрати дані про всіх, хто був прописаний до 2014 року в ОРДЛО. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління розвідки Міноборони.

Перепис населення на Донбасі проводиться по дивним анкетам. У них є специфічні питання про офіційне або неофіційне працевлаштування, в державних або приватних установах і питання, пов'язані з громадською активністю. В українській розвідці відзначають, що населення Донбасу обурене цим переписом, так як зібрана інформація в подальшому може використовуватися окупантами для обмеження прав і свобод опитаних.

Мешканці окупованих територій не приховують свого невдоволення. Вони коментують чергове свавілля, влаштоване бойовиками, в мережі. Зокрема, деякі вважають, що окупанти за допомогою перепису намагаються виявити "кинуті" квартири українців, щоб незаконно заволодіти ними. Також люди пишуть, що в анкетах бойовики намагаються з'ясувати, де живуть родичі опитаних і чим вони займаються. Жителі Донбасу не виключають, що якщо бойовики дізнаються, що чиїсь родичі служать в ЗСУ, правоохоронних чи державних органах, то будуть неприємності.

На інформресурсі бойовиків зазначено, що на період перепису населення так звана "влада" передбачила поквартирний обхід. Крім того, будуть працювати і стаціонарні пункти перепису. В "ДНР" таких 538 пунктів, в "ЛНР" - 468.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бойовики ОРДЛО посилили обмеження жителям Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?