Бойовики подали сигнал: як проходить розведення сил на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики подали сигнал: як проходить розведення сил на Донбасі

Бойовики подали сигнал: як проходить розведення сил на Донбасі
Джерело:  online.ua

У вівторок, 29 жовтня, о 12:00 на Донбасі стартувало розведення сил і засобів Збройних Сил України та бойовиків так званої "ЛНР". Збройні формування окупантів сигналізували про готовність до відведення військ запуском сигнальних ракет. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ресурси бойовиків.

У так званій "Народній міліції ЛНР" підкреслили, що розведення сил буде проходити тільки за однієї умови - "дзеркальних діях з боку України". Відомо, що спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала запуски ракет.

Нагадаємо, розведення сил в Золотому і Петровському є головною умовою Росії для проведення зустрічі нормандської четвірки. Цей процес був запланований ще на 7 жовтня, але постійно зривався через порушення умов бойовиками.

Слід зазначити, що бойовики всіляко намагалися замаскувати порушення зі свого боку. Вони обстрілювали безпілотники ОБСЄ, щоб представники міжнародних організацій не виявили озброєння, забороненого Мінську домовленостями, в узгодженому районі розведення сил.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російський президент Володимир Путін згоден на проведення нормандського саміту щодо України, але за умови, якщо відбудеться розведення сил на Донбасі і формула Штайнмаєра буде включена в українське законодавство.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?