Бойовики розлютили українських воїнів - ЗСУ завдали потужного удару
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики розлютили українських воїнів - ЗСУ завдали потужного удару

Бойовики розлютили українських воїнів - ЗСУ завдали потужного удару
Джерело:  online.ua

Проросійські сили влаштували нову нахабну провокацію на Донбосі - путінські війська 12 березня безжалісно обстріляли позиції Об'єднаних сил на Сході України і поранили українського воїна. Бійці ЗСУ, яких розлютили подібні дії, вирішили скористатися недавньою порадою глави держави Володимира Зеленського та завдали потужного удару у відповідь - вони знищили вогневі точки бойовиків ОРДЛО. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на штаб ООС.

Згідно з останніми даними, бойове зіткнення сталося у четвер, 12 березня. Проросійські сили відкрили вогонь по підрозділах наших воїнів поблизу населеного пункту Зайцеве. Ворог знову вів обстріли з протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Окрім того, бійці ЗСУ зафіксували роботу ворожих снайперів.

"Напередодні з Росії на цю ділянку фронту прибули російські снайпери, які приїхали для складання іспитів. Окупанти прицільним пострілом поранили одного українського захисника. Такі злочинні дії не залишились без відповіді. Українські військові, використовуючи дозволене озброєння, знищили вогневі точки противника. Втрати ворога уточнюються", - розповідають українські бійці.

Варто звернути увагу на те, що 11 березня глава держави Володимир Зеленський звернувся до путінських військ з важливим та жорстким попередженням. Він підкреслив, що українські воїни будуть давати належну відповідь на атаки бойовиків, а також наголосив, що противник припустився фатальної помилки, коли почав масштабний обстріл 10 березня. Як бачимо, попередження Зеленського не були просто словами.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Україна підготувала для Путіна  неприємний сюрприз.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?