Бойовики влаштували криваву провокацію на Донбасі - наслідки жахливі
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики влаштували криваву провокацію на Донбасі - наслідки жахливі

Бойовики влаштували криваву провокацію на Донбасі - наслідки жахливі
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі продовжує загострюватися. Так, 10 березня проросійські сили влаштували потужний обстріл українських бійців у Пісках і під Авдіївкою. Зазначається, що бойовики били зі 120- та 122-міліметрових мінометів і гаубиць. Вказано, що в результаті ворог підбив вантажівку ЗСУ ГАЗ-66. На жаль, також є жертва серед військових ЗСУ, передає ONLINE.UA.

Журналіст Юрій Бутусов розкрив подробиці нової провокації проросійських сил. За його словами, українські воїни почали відповідати лише через годину. У результаті бою, в одному з розвідувальних батальйонів є поранені. За його словами, "провокації" тривають по всій лінії фронту.

Трохи згодом, журналіст Андрій Цаплієнко зі свого боку додав, що під час евакуації помер важкопоранений боєць.

"В селищі Піски потужний обстріл. Артилерія та стрілецька зброя. О 09:44 підбито ГАЗ-66 наших піхотинців. Один важкопоранений боєць скінчався під час евакуації. Наша "арта" почала відповідати тільки зараз. Годину потому. Мовчання гармат - це що, нова оборонна доктрина України?", - пише Андрій Цаплієнко.

Варто звернути увагу на те, що 9 березня проросійські сили влаштували ще одну зухвалу провокацію, піддавши смертельної небезпеці військових медиків. Бойовики скинули з безпілотника дві осколкові гранати на санітарний автомобіль, хоча на ньому були чітко видні емблеми Червоного хреста.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Росії почали погрожувати Зеленському втратою Донбасу через ультиматум Путіну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?