Бойовики влаштували справжню істерику через новину про українського розвідника в Горлівці
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики влаштували справжню істерику через новину про українського розвідника в Горлівці

Бойовики влаштували справжню істерику через новину про українського розвідника в Горлівці
Джерело:  online.ua

Колишній "народний мер" окупованого міста Горлівки Едуард Матюха виявився українським розвідником. На цю новину доволі емоційно відреагували бойовики. Вони переконують, що українець не мав доступу до секретної інформації.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".

За словами глави "Компартії ДНР" Бориса Литвинова, інформація про роботу Матюхи на українську розвідку "більше схожа на творчість".

"Він бере з відкритих джерел фотографії або розповідає про людей. Це вже багато разів по телевізору показували, у пресі писали. Він видає відомі факти за ексклюзив. Я вважаю, з цієї справи на Україні роблять піар", – сказав так званий чиновник.

Бойовик каже, що українським спецслужбам "треба показати якось свою роботу, свою значущість". Він додав, що Едуард Матюха – житель Горлівки, який у травні 2014 року як активіст допомагав організовувати у місті "референдум про самовизначення ДНР". Пізніше він вступив до Горлівської міської організації так званої "Компартії ДНР", при цьому "жодного доступу до держтаємниць та закритої інформації не мав".

"Цей, прости Господи, "комуніст" і "народний мер" на три дні – ніхто і звати його ніяк, до жодних держтаємниць він допущений не був", – написав так званий депутат.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше штаб ООС повідомив жахливі новини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?