Бойовики залишають позиції: військові показали, що відбувається на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики залишають позиції: військові показали, що відбувається на Донбасі

Бойовики залишають позиції: військові показали, що відбувається на Донбасі
Джерело:  online.ua

У Петрівському 9 листопада розпочалося розведення сил і засобів. Українські військові і бойовики так званої "ДНР" повідомили про готовність до процесу запуском сигнальних ракет. Розведення сил триватиме до 12 листопада, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Українські військові опублікували фото і відео з місця нового розведення сил на Донбасі. У кадрах видно, що на ділянці відведення військ працюють спостерігачі ОБСЄ - вони фіксують, як бойовики залишають свої позиції. При цьому на підконтрольних окупантам ресурсах повідомляється, що бойовики "ДНР" нібито вже вивели все озброєння в районі Петрівського.

Пряму трансляцію з Донбасу, де почалося розведення сил в Петрівському, веде прес-центр Маріуполь в Facebook. Фото з місця подій також публикує штаб ООС.

Нагадаємо, розведення сил на лінії зіткнення в Донбасі є умовою Москви для проведення саміту "нормандської четвірки" на рівні лідерів Франції, України, Німеччини і Росії, де планується обговорити подальші кроки щодо врегулювання конфлікту на сході України. Напередодні президент України Володимир Зеленський відзвітував перед главою Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про успішне розведення військ біля населеного пункту Золоте, незважаючи на "складну ситуацію".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бойовики до останньої хвилини не підтверджували свою готовність на розведення сил в Петровському сьогодні, 9 листопада.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?