Бойовики завдали удару по центру Авдіївки, є загиблий
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики завдали удару по центру Авдіївки, є загиблий

Бойовики завдали удару по центру Авдіївки, є загиблий
Джерело:  online.ua

Увечері 16 лютого бойовики так званої ДНР влаштували потужний обстріл Авдіївки, в результаті якого загинув місцевий мешканець.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook начальника Нацполіції в Донецькій області В'ячеслава Аброськіна.
Читайте також: Зимова війна: мережа вразила картина про битві за Авдіївку
"Бойовики завдали артилерійського удару по житловому сектору Авдіївки. Зафіксовано попадання в багатоповерхові будинки по вул. Гагаріна 9-й квартал. Йдуть розбори завалів. Вже є загиблий - чоловік, 1973 року народження, помер у результаті осколкових поранень. Інформація про постраждалих уточнюється", - написав Аброськін.
Місцеві жителі в соцмережах повідомляють про сильних обстріл Авдіївки.




Раніше в штабі АТО повідомили про трьох загиблих і чотирьох поранених українських бійців. Також повідомлялося про зростання кількості обстрілів за різними напрямами в Луганській і Донецькій областях. 16 лютого зафіксовано 35 обстрілу з боку бойовиків.
Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні під час засідання тристоронньої контактної групи по Донбасу в Мінську була досягнута домовленість про відвід за лінію розмежування всього забороненого Мінськими угодами зброї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?