Бойовики зірвали ремонт мосту у Станиці Луганській
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики зірвали ремонт мосту у Станиці Луганській

Бойовики зірвали ремонт мосту у Станиці Луганській
Джерело:  online.ua

Окупанти зірвали ремонт мосту у Станиці Луганській, встановивши додаткові фортифікаційні споруди всупереч рішенню Тристоронньої контактної групи про демонтаж. Про це повідомляє речниця представника України в ТКГ Леоніда Кучми Дарка Оліфер, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що 29 серпня ТКГ за участю представників ОРДЛО провела відеоконференцію.

"Представники місії СММ ОБСЄ констатували, що бойовики замість того, щоб демонтувати фортифікаційні споруди, встановили контейнер із шинами з піском довкола нього. Водночас місія засвідчила виконання українською стороною взятих на себе зобов'язань з розмінування. Українська сторона висловила готовність відбудовувати міст цілодобово, щоб завершити роботи до кінця осені", - сказано в повідомленні.

Як відомо, 20 серпня українська сторона почала демонтувати фортифікаційні споруди біля мосту у Станиці Луганській. Окупанти відмовилися від "дзеркальних" дій.

Як повідомляв ONLINE.UA, 7 липня президент України Володимир Зеленський  відвідав Станицю Луганську  і заявив про наміри відновити зруйнований міст, через який тисячі людей перетинають лінію розмежування. Абсолютна більшість з них становлять жителі окупованих територій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?