Зеленський і Туск у Станиці Луганській дійшли майже до позицій бойовиків: фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський і Туск у Станиці Луганській дійшли майже до позицій бойовиків: фото

Зеленський і Туск у Станиці Луганській дійшли майже до позицій бойовиків: фото
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський та Президент Європейської ради Дональд Туск сьогодні відвідали район розведення сил поблизу міста Станица Луганська. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook штабу ООС.

Під час візиту гостей супроводжували: начальник Генштабу Руслан Хомчак, командувач ООС Олександр Сирський та голова Державної прикордонної служби Сергій Дайнеко.

На КПВВ Станиця Луганська генерал-лейтенант Сирський ознайомив Володимира Зеленського та Дональда Туска з поточною ситуацією на цій ділянці. Президент України та іноземний гість поспілкувалися з представниками місії ОБСЄ та місцевими мешканцями.

На території нещодавно демілітаризованого КПВВ голова держави зробив зупинку, аби вшанувати пам'ять і покласти квіти до пам’ятного знаку українським воїнам, які загинули у боях з російськими окупантами.

Військове командування представило результати роботи груп розмінування: беззаперечні докази російської агресії у вигляді рештків ворожих боєприпасів, виготовлених у Росії.

Після відвідин КПВВ та пішохідного мосту, який розділяє старі позиції ЗСУ та бойовиків, верховний головнокомандувач особисто перевірив нові позиції сил ООС на ділянці розведення.

Представник Європейського союзу Дональд Туск мав нагоду пересвідчитись у тому, що українська сторона неухильно виконує міжнародні договори та пункти Мінських домовленостей.

Нагадаємо, що сьогодні вранці Володимир Зеленський в Одесі привітав моряків з Днем ВМС України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?