Божевілля сучасної Росії показали двома фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Божевілля сучасної Росії показали двома фото

Божевілля сучасної Росії показали двома фото
Джерело:  online.ua

Користувачів соцмереж вразили шалені "ворожі" приправи, що продаються в Росії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook "Ехо Москви".


Так, в мережі з'явилися фото приправ: кропу і набору трав до салату, виготовлених в Польщі. При цьому, на кожній з упаковок приклеєний напис: "Увага! Даний товар вироблений на території країни, що здійснює ворожу політику щодо Росії".


Читайте також: Російська православна церква звинуватила Україну в божевіллі


У соцмережах приправи назвали "ворожими" і здивувалися безумству Росії. Так, Elena Butkov написала: "Так тепер все вироблено на ворожих для Росії територіях - автомобілі, мобільники, комп'ютери, меблі, сантехніка, посуд, одяг, взуття! І що тепер? Громадяни Росії повинні ходити голодні, голі, пересуватися на возах і спілкуватися за допомогою голубиної пошти? "


Lidiya Shubina: "А про українські що пишуть? Вироблено на території країни, до якої Росія здійснює ворожу політику, або якої немає, або яку захопила хунта...?"


Марія Клімова: "Ворог ховається в траві..."


Oxana Miroshnik: "А тепер уявіть, що ви в 2012. І вам в магазині попадається такий товар. Яка ваша реакція? - "Я збожеволів, це страшний сон, пора в дурдом". А сьогодні це реальність. І жити в цьому неможливо".


Михайло Щеглов: "Так не можна ("


Як повідомляв ONLINE.UA, під час передвиборної кампанії в США  в Росії поширювали рекламу кафе, що пропонує "спробувати на смак" кожного з кандидатів в президенти США.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?